Szkolenia zaplanowane na II półrocze 2017
Lp. | Tytuł szkoleń | Wykonawca | Odbiorca | Proponowany termin realizacji |
1. | Kuchnia molekularna | Profi Biznes Group | nauczyciele | wrzesień 2017 |
2. | Montaż sieci światłowodowych | Profi Biznes Group | nauczyciele | wrzesień – październik 2017 |
3. | Programowanie obrabiarek CNC | Profi Biznes Group | nauczyciele | wrzesień – listopad 2017 |
4. | Język obcy branżowy | Profi Biznes Group | uczniowie | wrzesień – październik 2017 |
5. | Kuchnia molekularna | Profi Biznes Group | uczniowie | październik 2017 |
6. | Nowoczesne techniki kulinarne | Profi Biznes Group | uczniowie | wrzesień – październik 2017 |
7. | Kurs sommelierski | Profi Biznes Group | uczniowie | wrzesień – październik 2017 |
8. | Kurs baristyczny | Profi Biznes Group | uczniowie | listopad – grudzień 2017 |
9. | Coaching grupowy | Profi Biznes Group | uczniowie | wrzesień – październik 2017 |
10. | Prawo jazdy B | Profi Biznes Group | uczniowie | październik – listopad- grudzień 2017 |
11. | Programowanie obrabiarek CNC | Profi Biznes Group | uczniowie | październik – grudzień 2017 |
12. | Zajęcia przygotowujące do egzaminu | CKZiU | uczniowie | wrzesień – grudzień 2017 |
13. | Przygotowanie programów i materiałów dydaktycznych do KKZ | CKZiU | nauczyciele | wrzesień – grudzień 2017 |
14. | Zaawansowane techniki modelowania 3D | PWSZ | nauczyciele | październik – listopad 2017 |
15. | Wykrywanie zafałszowań żywności | PWSZ | uczniowie | wrzesień 2017 |
16. | Warsztaty SLOW-FOOD | PWSZ | uczniowie | październik 2017 |
17. | Oznaczanie kaloryczności (2 grupy) | PWSZ | uczniowie | październik – listopad 2017 |
18. | Nowe formy żywności wygodnej (sous vide) | PWSZ | uczniowie | październik – listopad 2017 |
19. | Wycieczki dydaktyczne do zakładów pracy | CKZiU | uczniowie | wrzesień – październik 2017 |