Nowoczesne techniki kulinarne – od 3 listopada do 25 listopada 2017 odbędzie się 30 godz. szkolenie przeznaczone dla 15 uczniów z klas gastronomicznych.
Kuchnia molekularna – szkolenie odbędzie się w dniach 27-28października 2017. Udział weźmie 15 uczniów z klas gastronomicznych, czas trwania 16 godz. Uczestnicy zdobędą pożądane przez pracodawców umiejętności oraz wiedzę w zakresie stosowanych produktów i technik wykonywania potraw kuchni molekularnej.
Język angielski branżowy dla logistyków – od 28 października 2017 do 9 grudnia 2017 10 przyszłych logistyków będzie uczyło się specjalistycznego słownictwa stosowanego i wymaganego w branży logistycznej. Wymiar kursu 25 godz.
Kurs sommelierski – od 14 grudnia 2017 do 16 grudnia 2017 będzie realizowany 20 godz. kurs przygotowujący 10 pełnoletnich uczniów z klas gastronomicznych do wykonywania obowiązków sommeliera.
Kurs programowania obrabiarek CNC – od 2 listopada 2017 do 2 grudnia 2017 realizowany będzie 80 godz. kurs Programowania obrabiarek CNC, który jest adresowany dla 10 uczniów przygotowujących się do wykonywania zawodu technika mechatronika. Uczestnicy zdobędą umiejętności wykraczające poza podstawę programową a bardzo oczekiwane przez pracodawców.
Ta strona używa plików cookie zgodnie z opisaną polityką wykorzystywania plików cookie. Korzystanie z naszych serwisów bez zmiany ustawień przeglądarki oznacza, że wyrażają Państwo zgodę na wykorzystywanie plików cookie.AkceptujęCzytaj więcej