39 Pracownia gastronomiczna
Nr Godz Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
1 8:00- 8:45 KU 3BA-1/3 z.prak.
KU 2BA-1/2 z.prak.
KU 1BA-1/3 z.prak.
KU 1BA-1/3 pr.gastr.g z
 
2 8:55- 9:40 KU 3BA-1/3 z.prak.
KU 2BA-1/2 z.prak.
KU 1BA-1/3 z.prak.
KU 1BA-1/3 pr.gastr.g z
 
3 9:50-10:35 KU 3BA-1/3 z.prak.
KU 2BA-1/2 z.prak.
KU 1BA-1/3 z.prak.
KU 1BA-1/3 pr.gastr.g z
 
4 10:45-11:30 KU 3BA-1/3 z.prak.
KU 2BA-1/2 z.prak.
KU 1BA-1/3 z.prak.
KU 1BA-1/3 pr.gastr.g z
 
5 11:40-12:25 KU 3BA-1/3 z.prak.
KU 2BA-1/2 z.prak.
ZA 3BA-1/2 pr.gastr.g z
   
6 12:35-13:20 KU 3BA-1/3 z.prak.
KU 2BA-1/2 z.prak.
ZA 3BA-1/2 pr.gastr.g z
  UL 2BA-1/1 zas.żywienia
7 13:25-14:10 KU 3BA-1/3 z.prak.
KU 2BA-1/2 z.prak.
ZA 3BA-1/2 pr.gastr.g z
   
8 14:15-15:00 KU 3BA-1/3 z.prak.
KU 2BA-1/2 z.prak.
ZA 3BA-1/2 pr.gastr.g z
   
Obowiązuje od: 7 listopada 2022 r.
Drukuj plan
wygenerowano 15.11.2022
za pomocą programu Plan lekcji Optivum
firmy VULCAN
logo programu Plan lekcji Optivum